Acemi_anne Ben yurtdışındayım yıldızlı pembe peluş pijama la markete gittim bugün üşendim hamile kotunu giymeye bakışlar harijaydı🤣🤣🤣🤣
Acemi_anne Hahahaha ben onların bir ayağı siyah bir ayağı kahverengi botlarına birşey diyormuyum dua etsinler çiçekli donum yok yada beyaz puantiyeli🤣🤣🤣🤣bende magnezyum la rahat edenlerdenim
Kezya Acemi_anne 😅😅😅 benimde peluş kırmızı beyaz puantiyeli yani tarifindeki gibi bi pijama altı var bayılıyorum onu giymeye bende onlamı göz boyasam 😕🤣🤣
Seherrrrr Slmlarrr kizlar Bizde 12+ 4 olduk dogum tarihi 13/10/19 dendi hayirlisi olsun InsaALLAH 🙏 Cinsiyetimiz belli degil haziranda belli olacak fransada yasadigim icin 3 ayda bir ultrason oluyor maalesef 😔 Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin InsaALLAH 🙏❤️
Acemi_anne Seherrrrr birde diyorlarki tahmini verılen doğum tarıhınden 14 gun onceyı sayın ne kadar doğru bilemem yada amaç ne
Deletedmom2 Merhaba bende 10+5im 20 Ekim tahmini Doğum tarihi doktor erkek gibi dedi biz sormadan söyledi şok olduk eşimle :) Birde bebek aşırı hareketli resmini zor aldı doktor birinde ayaklarını kaldırmış kendini zıplatırken çıkmış ultrason görüntüsü:)