Seymahatunn 11 haftalık olduk bizde bugün 😊 17 ekim gözüküyor saglikla gelsinler inşallah 1 hafta sonra kontrolümüz var cinsiyet tahmininde bulunur insallah😊
Acemi_anne Yok 29 nisanda gidicez, ben rüyamda kız gördüm eşim ilk günden beri kız o diyor, ama hissettiğim erkek nasıl bir çelişkiyse herkes erkek diyip duruyor fake atacak benim kızımmm🤣🤣🤣🤣
Seherrrrr Acemi_anne bende 3 kere ogelen bebek gordum ruyamda 1 kerede kiz dogurdugumu gordum Benim esimin dogum tarihi de 9 ekim 🤣🤣
Dorukunannesi95 Seherrrrr ya sehercim ben de rüyamda hep erkek bebek görüyorum dün gece de yeni dogmus bi erkek bebek emzirdim uyandigimda agladim mutluluktan😀 8 haftaligim suan acaba dogru cikiyo mu :)
Acemi_anne 28 Ekim benimkinin 5 Ekim abimin 31 Ekim ablamın🤣🤣🤣🤣benim hamile pantolonu giyince şişiyor
Seherrrrr Acemi_anne butun aile ekim masallah 😂😂 benim bisey yok suan biraz sisse de hamile oldugumu anlasam 😂😂
Dorukunannesi95 Kizlarrrr benim tahmini doğumum 7 kasım 2019 olarak görünüyor ama doktorum dedi ki bebeklerin sadece %5 i tam zamaninda doğar. Yanii ekim annesi olabilir miyim acaba bilgisi olan? Bu arada sat 31 ocak suan tam 8 haftaligiz.
Seherrrrr Dorukunannesi95 her ruyasinda goren hamile annelerde ruyalari cikiyormus kuzum Rabbim hayirlisini versin insallah 🙏❤️
Minigiminannesi Kezya bana daha koyulmadi zaman ama 9+3 teyiz ekime geliyo dogumumuz inwAllah kiraz kadar olduk 😍😍
Acemi_anne Hiç mi şişlik yok gerçi eltiminde öyle onun iç karnı geniş olduğu için karnıda yayık 1 hafta var aramızda
Dorukunannesi95 Happy12 belirtilerin arasinda akıntın vqr mı canim ben de tam 8+0 im ve biraz akintim var iç camasirimda beyaz beyaz. Benim de ilk bebegim ölmüştü düşük yaptim allah bebeklerimizi kucagimiza sag salim almayi nasip etsin
Happy12 Dorukunannesi95 ewet canım var beyaz akıntı .. doktorum olabilir dedi akıntı için .. bulantın falan var mı
Dorukunannesi95 Seymahatunn saglikla sihhatler gelsinler insallah ben de oglum olsun istiyorum insallah saglikla gelirler :)