Kezya Happy12 anladım canım hatırlattığım için özür dilerim. Rabbim yavrunun ve sizin yüzünüze baksın inşallah hayırla ve sağlıkla alırsın alırız kucağımıza ❤️
Happy12 Kezya Estağfurullah canım .. üzülmüyoru artık ..çünkü allah bana bi tane melek verdi . Buna sağlık sıhhat versin.. hem seviniyorum da oğlumun kardeşi olucak nasipsr 🙏😊
Yegino Eyll_kuzu sorma bende gribim burun akıntısı hele öksürük beni mahvetti öksürmekten kusar hale geldim artık bal limon karabiber çorba hiç bişey fayda etmedi bugün gittim artık doktora şurup verdi bide viks al sırtına sür iyi gelir dedi onu denicem bakalım 🤔 çok gemiş olsun 😔
Kezya Reparista malesef ben 12+5 deyim bi hafta önce gittim hiç bişey demedi🤷🏻♀️ Bende sormadım. Ayın 27 sinde kontrol var o zaman öğreniriz sanırı 🥰
Kezya Hhulya canım bende 12+5 deyim benim de sağ popom mu desem kalça mı desem kaba etim mi desem bilmiyorum sızım sızım sızlıyor bende anlam veremiyorum neydense
Hhulya Kezya ben şimdi dr aradım hiç görmeden bel fıtığı teşhisi koydu saolsun fizik tedaviye git dedi 🤨🤨
Kezya Hhulya neee ciddimi diyosun bu ne saçmalık ya hemen alla alla felaket cellatı gibiler şuna bak bide doktor olacaklar🤬
Kezya Nurpamuk benim gönüş zaten vardı😅 ama şişkinlik hissediyorum sanki. Her yere pijamayla gidesim geliyo🤦🏻♀️
Acemi_anne Sabahları ayva göbek, ilerleyen saatlerde birde dışardaysam daha şişik bir göbüş, gösterişi seviyor bu sıpa bana hala büyümüyormuş gibi geliyor😔
Acemi_anne Hhulya mesela bnm 8ci haftaydı sanırım kuyruk sokumum kalçam kopuyor sandım,leğen kemiği ve Rahim büyümesiymiş, kendini çok fazla dinleme kanama yoksa sorun yok gerçi hafıf kanamanında çözümü var, stresten uzak kalırsak kolaylaşır