Aysegulbebek Pamukseker20 pazartesi belli oldu canım bizde normal kontrole gitmiştik erkek dedi ama asıl 16. Haftada tekrar randevumuz var net bişekilde o zaman öğrenicez ama büyük ihtimalle erkek dedi 😂 değişir diye korkuyorum bende önemli olan sağlığı tabiki :)
Happy12 Yegino anladım canım bndede var tiroid de ondan sordum. . Benim bulantı yapıyo da. . Bide değerleri ne kadar
Yegino Happy12 dahiliyeye yönlendirdiği kağıtta Tsh 3,21 yazıyo sadece canım elimde bi tek o var yani 😕
Happy12 Kezya ilk gebeliğim maalesef sezeryanla oldu ölü bebek oldugu için o yüzden canım. . İnşallah o günlerde görürüz canım 😊🙏
Kezya Happy12 anladım canım hatırlattığım için özür dilerim. Rabbim yavrunun ve sizin yüzünüze baksın inşallah hayırla ve sağlıkla alırsın alırız kucağımıza ❤️
Dorukunannesi95 Happy12 belirtilerin arasinda akıntın vqr mı canim ben de tam 8+0 im ve biraz akintim var iç camasirimda beyaz beyaz. Benim de ilk bebegim ölmüştü düşük yaptim allah bebeklerimizi kucagimiza sag salim almayi nasip etsin
Happy12 Yegino anladım canım .. benimde 3.68 yazıyo.. troid bezlerim biri 25 biri 30 mm miş pndan bana 100 mcg verdiler o yüzden soruyorum canım
Hhulya Merhaba kızlar bende 9+1deyim fakat Benin yaklaşık bir haftadır sol kalçamda bi ağrı oluştu oturup kalkamaz yürüyemez hale geldim aranızda benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba normal mi bu durum ? Yardımcı olursanız sevinirim
Yegino Hhulya sanırım normal bende 13 haftalık hamileyim ve aynı şikayeti yaşıyorum bi kaç gündür bu tür ağrılar kramplar normal diyorlar ama
Kezya Hhulya canım bende 12+5 deyim benim de sağ popom mu desem kalça mı desem kaba etim mi desem bilmiyorum sızım sızım sızlıyor bende anlam veremiyorum neydense
Acemi_anne Hhulya mesela bnm 8ci haftaydı sanırım kuyruk sokumum kalçam kopuyor sandım,leğen kemiği ve Rahim büyümesiymiş, kendini çok fazla dinleme kanama yoksa sorun yok gerçi hafıf kanamanında çözümü var, stresten uzak kalırsak kolaylaşır
Eyll_kuzu A_S_K bizde 11+3 teyiz hemen hemen aynı zamanda alırız inşallah yavrularımızı 1 Nisa’mda bende 2 li teste gideceğim bakalım neler olacak bizim dr ultrason ile bakıyor gerek kalmazsa kan istemiyormuş hayırlısı olur inşallah cinsiyeti merak ediyorum herşeyden önce 1 haftadır da ağır bir grip ile savaşıyorum 🤧
A_S_K Eyll_kuzu Benimde ultrasonla baktı her şey iyiydi gerek duymadım ikili teste. Grip için ne diyeyim bilmiyorum. Tavuk suyuna sebzeli grip çorbası bol sarımsak limonlu karabiberli içiver ayağı kalkarsın ben öyle yapıyorum bu aralar evde hep o pişiyor vallahii 🙄 12+6 olduk bugün bebek onde kuzum benimm :)
Yegino Eyll_kuzu sorma bende gribim burun akıntısı hele öksürük beni mahvetti öksürmekten kusar hale geldim artık bal limon karabiber çorba hiç bişey fayda etmedi bugün gittim artık doktora şurup verdi bide viks al sırtına sür iyi gelir dedi onu denicem bakalım 🤔 çok gemiş olsun 😔
Acemi_anne Benim Dr hiç Ense vs bişey demedi sadece kafasını gösterdi bacakları zaten gördüm gittiğimde 10 haftalık tı, benimde ilk gebeliğim, kızlar tedirgin olmayın kasık kalça ağrıları kanama olmadığı müddetçe normalmiş 2li tarama testine gelince benim randevum 17ci haftada Dr hiç bahsetmedi bile anlamadım bende