bilmemben 1melekannesi3858 22+5 dışarıdan hareketlerini görebiliyorum bazen canımı acıtan tuhaf şeyler yapıyor 😅😅 gayet tekmelediğini hissediyorum sizin nasıl
1melekannesi3858 bilmemben benim bebeğe göre bugün 22 oldumm daha benimkide bı kaç gündür tekme atiyo ama daha dışarıdan hissetme yok sata gore haftam.22+5
hurremintorunu 1melekannesi3858 71 kiloyum şuan canım ilk gebeliğimde 50 lerdeydim aslında ama onda daha geç hissedilmişti dışarıdan her gebelik farklı oluyor
1melekannesi3858 allyslife aynen posterior du benimde 18 haftda çok iyi hissediyordum sonrasinda anteriore döndü
allyslife 1melekannesi3858 anladımm, benim en başından beri aynı yerde plasentam şükür ki, o yüzden rahat hissediyorum, dışarıdan da minik minik karın hareketleri görülüyor, elini koyunca eşim ve çevremdekiler de hissediyor🫠
doruk2825 1melekannesi3858 24+3 ikiz bebek kıpır kıpırlar valla 14 aylık bebeğimde var gerçekten zor geçiyor ilk hamileliğime göre tabiki karnım daha büyük ve ağırım
1melekannesi3858 allyslife karın hareketleri dediğin bluz altından dalgalanma mi içerden de minik kıpırtı gibi
allyslife 1melekannesi3858 pilates yapmak belki bebeği hareketlendirir ve yer değişimi olur, bir dene istersen ben 13.haftamdan beri düzenli haftada 2 gün pilates yapıyorum
Nisannurr 1melekannesi3858 zayıfım ona rağmen öyle hissediyorum yani korkma canım. Benim de plesanta sağ önde o yüzden darbe emiyormuş 😅 korktukça arada vi kalp atışı falan dinledim içim rahatladı
allyslife 1melekannesi3858 göbeğim direkt dışarı doğru itiliyor içeriden🫠 muayenede de oldu doktor karnımı sevip oyy sen bana tepki mi veriyorsun minik sıpa demişti😂
1melekannesi3858 Nisannurr ay he valla plesenta önde olduğu için öyle oluyormuş zaten yastık gibi kapatıyormus bebeğin tekme atacağı yeri felwn 🤣🫣
Nisannurr 1melekannesi3858 birazcık daha büyüsün daha net hissetmeye başlarsın. 26-27 arası hissedersin ✨