1melekannesi3858 hilalaselll4 ozmn hasta olacaksın ateşin de boğaz enfeksiyonu da olabilir boğaz ağrın varsa eğer yoksa hafif kanda enfeksiyon da olabilir mutlaka git acile biliyorsun enfeksiyon riskli bişey hamilelikte
allyslife hilalaselll4 şeker olabilir kuzum çok dikkat et, mutlaka kan tahlili de ver ne olur ne olmaz
bulut_cm 1melekannesi3858 23+2 yim hissediyorum ama düzenli bi şekilde değil bi gün fazla bi gün hiç yok gibi 😊
allyslife hilalaselll4 evde varsa şeker ölçüm cihazı, şekerini ölç yoksa da kan tahlili verirsen netleşir, şeker değilse de enfeksiyona falan bakarlar
allyslife 1melekannesi3858 71 kiloyum, gebeliğin başından beri hiç kilo almadım, posteriorz 17′den beri net hissediyorum hareketlerini çok şükür
1melekannesi3858 hilalaselll4 şekerin varmiydi peki kolestrol da da ayak yanması oluyo şeker de ayak yanması olduğunu bilmiyordum
1melekannesi3858 allyslife aynen posterior du benimde 18 haftda çok iyi hissediyordum sonrasinda anteriore döndü
hilalaselll4 allyslife eşimin nenesinki vardı o da memleket gitti ama şu anda da biraz daha iyiyim yarın öyle olursa yine gidip bakarım
hurremintorunu 1melekannesi3858 yani tekmeleri başkaları da hissedebiliyor artık minik tekmeler görünüyor