Nisannurr 1melekannesi3858 birazcık daha büyüsün daha net hissetmeye başlarsın. 26-27 arası hissedersin ✨
1melekannesi3858 Nisannurr hissetmeye hissediyorum da bazen hissedemiyom evinizde mi kalp atış cihazı var
Nisannurr 1melekannesi3858 işte bende öyleydim bazen hissediyordum bazende tık yoktu hatta 2-3 gün boyunca hiç hareket hissetmediğim oluyordu. 26.haftada düzenli hissetmeye başladım. Hayır arada çok korktuğumda sağlık ocağına gittim dinledim
yarfur 22+4 haftadayım bazı günler baya güp güp vuruyor elimle falan da dokundugumda hissettiğim oldu.ama mesela bu gun aşırı hareketli değildi sakın günündeydi
1melekannesi3858 Nisannurr bende aynı hissetmedigimde gidiyorum ama bende 2 3 gün. Hissetmedigim hiç olmadi şükür ben o kadar dayanamam ya 🤣
allyslife 1melekannesi3858 göbeğim direkt dışarı doğru itiliyor içeriden🫠 muayenede de oldu doktor karnımı sevip oyy sen bana tepki mi veriyorsun minik sıpa demişti😂
hurremintorunu 1melekannesi3858 71 kiloyum şuan canım ilk gebeliğimde 50 lerdeydim aslında ama onda daha geç hissedilmişti dışarıdan her gebelik farklı oluyor
1melekannesi3858 hurremintorunu doğru söylüyorsun canım benim ilk gebeliktede boyleydi plesenta ondeydi o yüzden hissedemiyordum