hilalaselll4 1melekannesi3858 bugün ayaklarımın altı alev gibi sırtım ve karnım ağrıyor baş ağrısı da çok hafif ateş de var neden acaba
1melekannesi3858 Symfs dıştan belli oluyo tepikleri demişsin ya onları ne zman hissttin peki nornal hareketleri nasıl hissediyorsun benim gibi. Bluz altından dalgalanmq mi nasıl tarif edermisn
1melekannesi3858 hilalaselll4 enfeksiyon vs mini var aceba o ateş yapar bı tek başka bişey olduğunu sanmıyorum da ayak altı yanması normalde gebelikte oluyo bazılarında
allyslife hilalaselll4 şeker olabilir kuzum çok dikkat et, mutlaka kan tahlili de ver ne olur ne olmaz
1melekannesi3858 gizemiaaa plesenta posterior olunca hareketler süper hissediliyo benim plesenta önde kilomuz d aynı nerdeyse boy ne peki benim boy 150
hurremintorunu 1melekannesi3858 22+5 haftalık olduk 15. Haftadan beri hissediyorum 20.haftadan sonra da dışarıdan hissetmeye başladım bazen aşırı hareketli bazen daha sakin oluyot
canseza 1melekannesi3858 2. gebeliğim şu an net hissediyorum 16+5′te hissetmeye başladım ilk gebeliğim de de erken hissetmiştim
hurremintorunu 1melekannesi3858 yani tekmeleri başkaları da hissedebiliyor artık minik tekmeler görünüyor