yasemincel65 beautiful_ ah ahhh evet o durumlar da var bebek öncelik bizde de durumlar değişti artık en önce bebeğn ihtiyaçlarını düşünüyoruz 🥹🥹
temmuzonbir yasemincel65 valla ben çocuk doğduktan sonraki babalar gününde alıcaktım eşim sağolsun bana anneler gününde sürpriz yaptı baget yüzük almış bende beğendiği markadan güzel bi saat aldım verdim bile kullanıyor çok sevindi o almış ama benden hiç beklememiş 😂
yasemincel65 temmuzonbir benimkinin de istediği bir saat var ama aşırı pahalı alırsam sevinemeyebilir çok harcama olur diye 🥹🥹🤣🤣🤣
beautiful_ yasemincel65 öyle valla kuzum birikim yapalım çocuklara dedik ama anladık ki olmuyor ihtiyaç çıktıkça çıkıyor
temmuzonbir yasemincel65 çok çok pahalıysa bence alma ya sürekli bişey çıkıyor hep para gidiyor zaten bide şimdi paranın lazım olduğu dönemler benim aldığım saat 4 bin civarıydı daha üstünü almazdım şuan
yasemincel65 temmuzonbir ben de öyle düşünüyorum ve alamam da zaten ileride çocuk büyür tekrar işe başlarsam alırım o zaman o saati 🥹🥹🥹
temmuzonbir yasemincel65 olabilir canım hem düşünmen yeter yarım elma gönül alma bişey al boş geçmesin yeter 😘
elisamommy yasemincel65 Dyson ile Kurutma makinesi almıştı sevgililer gününden 1 ay önce sevgililer günü birini bu güne birini anneler gününe say dedi ama saylanmaz😂
yesman elisamommy ay erkekler neden öyle ya doğum günümüz gelmeden 1,2 ay önceden hediyeyi alıyor doğum gününe say diyorlar nefret hahahahah ben dedim valla günün de veya haftasında al olmuyor öyle heyecanı kaçıyor dedim
yasemincel65 kahvesever__ vaay bu da havalı bir hareket bizim araç elektrikli ben de birkaç walt göndereyim 🤣
Momlife_ yasemincel65 belki oğlum o gün doğar😄 ayyy ne güzel olur ama son 18 günümüz kaldı uygulamaya göre
zahide88 yasemincel65 anneler günün de bana gram altın almıştı dün akşam doğum yaptım en büyük hediye kızım doğdu 🥰