060436 yasemincel65 herşeyi var ne alacağımı bende bilmiyorum tespih bağımlısı güzel bir oltutastan erzurumda bi tespih yaptırıyorum aklıma bu geldi bide güzel bir pasta yaptırırım yeter li bence 😂😂😂
28e Bizimde ilk babalar günü avva gömlek ve eşim asker olduğu için yanında bulunması kolay olsun diye mini albüm yaptırdım anahtarlık şeklinde
eeren yasemincel65 benimde eşimin ilk babalar günü ama 2 hafta sonrada doğum günü 😂 o yüzden babalar günü kalsın bişey almıycam 😬
satiakkus Babalar gününde doğurursam 10 numara hediye olacak 😁 Şuan 37+4 , babalar gününde 39+1 oluyorum 😎😁
zeyzeynur yasemincel65 bana sadece anneler günün kutlu olsun dedi ben de sadece babalar günün kutlu olsun der geçerim yok bi de ilk defa geçiriyoruz bi şey beklemiştim o gün ama hayal kırıklığı oldu ben de aynısı yapıcam yoksa aklımda neler varda aman😂
yesman yasemincel65 valla benim ki bana kıyafet almış ben ne alıcam bilmem ne zamandı babalar günü unuttum 😂😂😂
yesman elisamommy ay erkekler neden öyle ya doğum günümüz gelmeden 1,2 ay önceden hediyeyi alıyor doğum gününe say diyorlar nefret hahahahah ben dedim valla günün de veya haftasında al olmuyor öyle heyecanı kaçıyor dedim
beautiful_ yasemincel65 öyle valla kuzum birikim yapalım çocuklara dedik ama anladık ki olmuyor ihtiyaç çıktıkça çıkıyor
yasemincel65 temmuzonbir benimki de ağır kokuları sevmez ama kalıcı güzel şeftali tonları olabilir bak 🙂↔️🙂↔️🙂↔️
kartanesi___ yasemincel65 Gigi milano’dan black pour homme diye bir marka çok beğeniliyordu bir deneyelim dedim de idare eder😂afrodizyaklı
yasemincel65 kartanesi___ kızz öyle ise ben de alam ama sadece benim için sıksın. Benim de aklımda dior var bayadır da eşim bakıyordu merak ediyorum diye kokusunu kardeşimden biliyorum efsane bir şey ama pahalı 🤑
aysgl330633 yasemincel65 eşimin ilk banalar günü hediyesi almak istediği bir ayakkabı vardı onu alacağım
yasemincel65 aysgl330633 en mantıklısı ihtiyaç almak daha iyi antin kuntine para harcamamak lazım bu devirde 🙂↕️🤩
Havin49_ yasemincel65 eşim bana almadığı için bende almıyorum ama sizde güzel bi Apple Watch fln alabilirsiniz
jalepone yasemincel65 ay benimkisinin de ilk babalar günü böyle unutmasın istiyorum iPhone saat almak istiyorum ona benim için çok önemli 🥰