yasemincel65 cansukccc aaa biz de egedeyiz eşim diyarbakırlı biz de mardin diyarbakır turu yapmıştık gerçi yorulmasaydım o zamanlar bingöl elazığ da yapacaktık ama hem hamilelik hem de sıcaklık yordu beni 🥹🥹🥹😍😍
kartanesi___ yasemincel65 Gigi milano’dan black pour homme diye bir marka çok beğeniliyordu bir deneyelim dedim de idare eder😂afrodizyaklı
yasemincel65 myangelson evet benim de öyle bir huyum var ama bebek varken de uğraşamıyorum fazla sipariş verip geçebileceğim bir şey olmalı 🥹🥹🥹
beautiful_ yasemincel65 sevsede sevmesede para onun cebinden çıkacak benim paramla bana hediye alıyorsun olacak 😂😂😂
deletedmom43191 yasemincel65 yorum yazdığın yer var ya altta H B harfleri var o kısmı sonuna kadar getir orda gif yaziyo
elisamommy yasemincel65 Dyson ile Kurutma makinesi almıştı sevgililer gününden 1 ay önce sevgililer günü birini bu güne birini anneler gününe say dedi ama saylanmaz😂
aybakay @yasemincel65 dysona karşılık fotoğraf çerçevelettirsem benim eşim laf eder ama belki sizin eşiniz küçük ama manevi değeri olan şeylere önem veren bi insandır 😅