TatliSurat bus2109 Merhaba bnde ikiz cift yumurta 33+0 hamileyim, devlet mi ozelde mi dogum yapacaksiniz
ec691 akbltsvda benim hamilelik çok zor geçiyor çok sorunlu geçti o yüzden ikincide de aynı stresi yaşamak istemiyorum😂😂
gulbaharc beautiful_ bol mide yanmalı bol bol ağrılı 2. Gebeliğim kızım 13 aylık 🥹biraz zorluyor beni şimdi de oğlum gelecek hayırlısıyla ilk gibi değil daha hareketli daha zor
beautiful_ gulbaharc çok katılıyorum bizim de hem yanma hem bulantı hemde bol ağrılı geçiyor 🥺 Benim de ikinci gebelik oğlum büyük 4, 5 yaşında oğlum da çok güzel gebelik yaşadım hujda ikdum
MehtapDurak beautiful_ bende öyleyim 3.gebeligim 2 tane oğlum var 11 ve 9 yaşlarında yaş 31 bulantı kusma halsizlik bel ağrısı göğüs ağrısı kötü geçiyor doktor bulantı için ilaç verdi hafifledi ilacı kullanınca
bus2109 TatliSurat merhaba kusura bakmayın telaşeden görmemişim, ben devlete bağlı olarak araştırma Hastanesi’nde doğum yaptım 14 gün önce
mervefstk kulbukirik benimde 18+6 maşallah kolay bir hamilelik geçiriyorum hareketlerini daha tam hissedemiyorum sizde durumlar nasıl
kulbukirik mervefstk benim ikinci gebeliğim olduğu için sanırım hareketleri yaklaşık 2-3 haftadır net hissediyorum ama kolay bir şekilde geçirdiğim söylenemez yoğun çalıştığım için ☺️
beautiful_ MehtapDurak artık mide bulantısına dayanabiliyorum yıllardır orta şiddetli gastrit var ondan ama varisler beni öldürüyor 🥺