sema_nur90 seymanurq 12.haftada öğrendik 🌸 daha öncesinde bile tahminde bulundu doktorum herkesin farklı olabilir tabiki
Annebloggeroldum Arya_Aysun 10 gün sonra çağırdı doktor kalp atışı için bende dün doktora gittim kalp atışını duymadım henüz hayırlısı olsun sizin içinde
gulbaharc beautiful_ bol mide yanmalı bol bol ağrılı 2. Gebeliğim kızım 13 aylık 🥹biraz zorluyor beni şimdi de oğlum gelecek hayırlısıyla ilk gibi değil daha hareketli daha zor
qubra_ pnreldmr her gün az da olsa yürüyüş ödeme iyi geliyor ☺️ bol su benim ilk hamileliğimde ödem olmuştu şimdi olmadı her gün yürüyorum ayaklarımı uzatıyorum
sulenurmuezzinoglu Missgod hareketleri nasıl 25+3 olduk bugün hiç hissetmedim normalde çok ederdi yani akşama doğrı etti ama çok aşşada nerdeyse içimde kasıklarımda titreşim gibi böyle olduğu zamanlar oluyomu normalmiki ilk gebeliğim bilmiyorum
Missgod sulenurmuezzinoglu pozisyonundan olabilir cnkü suan bnm cocgum sanki oturur pozisyonda tekme atyr ve kasıklarm çok ağrıyor o vurunca bizde geceleri çok hareketliız sürekli tekme halindeyz
esrasrkyy kraz iyi maşallah rabbim kolaylık versin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim