beautiful_ MehtapDurak artık mide bulantısına dayanabiliyorum yıllardır orta şiddetli gastrit var ondan ama varisler beni öldürüyor 🥺
busesahin deryabk ağrı var evet acile gittim doktor yinede ne olur ne olmaz ağrıların sık diye düşük engelleyici verdi kesede bebekte aıkıntı yok ama bide akşamları 5 aylık gibi oluyo karnım sabah hiç olmuyor ve karnım şişincede karnımda acı oluyor
deryabk busesahin işte tam olarak beni tarif ettin.akşama doğru karnım seninde dediğin gibi 5 aylık oluyor ve patlayacak bomba gibi.cmrtesi kontrolüm var bakalım sorucam yine.hamileliği hiç sevmedim.bir an önce bitsede kucağımıza alsak sağlıklı bir şekilde.
Missgod sulenurmuezzinoglu pozisyonundan olabilir cnkü suan bnm cocgum sanki oturur pozisyonda tekme atyr ve kasıklarm çok ağrıyor o vurunca bizde geceleri çok hareketliız sürekli tekme halindeyz
busesahin deryabk normalmiş akşam şişmesi sormuştum rahim sertleşiyormuş sadece ağrılarını söyle ne olur ne olmaz 2. Trimesterde rahatlarız zaten şimdiden hassasiyetim azaldı sanki biraz daha
haticecetin03 eceeyavuzz cinsiyeti belli değil henüz 16+0’ dayız bugün. 3 gün sonra doktor kontrolümüz var orada halası öğrenecek bebeğimizin. Bizde anlamlı bir günde olması adına pazar günü yani 21’inde babalar gününde cinsiyet partisini yapıcaz.
2presesAnnesi3cubebek sedosss02 bugün tam 17 haftalık olduk çok şükür ☺️ ama 3 gündür gripli bir hamilelik geçiriyorum ilaçta kullanamıyorum çok kötü bir halim var sesim kısıldı ara sıra ateşim çıkıyor 😢🤧