soleill sevdakalin kesinlikle baslamalısın coktan baslamıs olman gerekirdi canım. Ben kullandıgım halde devam etti azaldı ama gunde iki kez iciyodum agrım cok olunca
Arya_Aysun Annebloggeroldum bende aynıyım siz kalp atışını duydunuz mu ben dün 6+3 günlük kese oluşmuş 2 haftalık sonra gel dedı doktor
Annebloggeroldum Arya_Aysun 10 gün sonra çağırdı doktor kalp atışı için bende dün doktora gittim kalp atışını duymadım henüz hayırlısı olsun sizin içinde
annevebebe Arya_Aysun Ben bu dönemde aşırı endişe taşımanız taraftarı değilim. Geç döllenme olabilir, hastane cihazları bazen çok geride kalmış olabiliyor yani düşününce bir çok şey olabilir. İnşallah bir sonraki randevunuzda görürsünüz evham yapmayın şimdilik. Durumun sizi rahatlatması açısından belki başka bir doktora daha görünebilirsiniz. Güzel haberler almanız dileğiyle🌸
sedaa1579 5+3 🥹 ben ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım. Şimdi nasıl olur bilmiyorum, bu sefer çok üzerine düşmek istemediğim için beta bakıyorum sadece. Kese ve kalp atışını 2 haftaya gideyim diye düşündüm 🥹 inşallah hayırlı sağlıklı olur bu defa 🥹
doganndilannn seymanurq bende özel hastaneye gidiyorum 12 haftalıkken kızımsı dedi şuan 16 haftadayım beş defa gittim kendini göstermedi
sema_nur90 seymanurq 12.haftada öğrendik 🌸 daha öncesinde bile tahminde bulundu doktorum herkesin farklı olabilir tabiki