sarumervee orhismommmmmm oyy maşallah az kalmış sağlıkla gelsin ☺️ var mı sancı gelme belirtisi felan
sarumervee orhismommmmmm ayy birinin okumuştum böle adet benzeri ağrısı olup hastaneye gittiğinde hissetmediği sancıları çıkmıştı sağlıkla gelsin paşa ☺️ 35+5 oldum kuzum doktorum doğumu başlatacak şeylere başla dedi ama bana erken gibi geldi bekliyorum 😅
blnmyld orhismommmmmm hamileyken sürülür mü agahahhah hemen deneyim lazer yaptırmıştım hamilelikte yine çıktı ya of
orhismommmmmm blnmyld onu hiç bilmiyorum doktora sormak lazım bende lazerliyim genital bölgede çıktı maalesef onun dışında vücudumda hiç yok
blnmyld AnayimBenAna_ Şimdiki çocuklarda her ay başka bir atak kriz var ben anlamadım biz de böyle şeyler yoktu ahahahah
AnayimBenAna_ blnmyld ya ben onu çok araştırdım laboratuvar ortamında üretilen bi asitmiş gerçek karınca yumurtası yağı değil hiçbiri korkarım süremem valla
orhismommmmmm sarumervee aşkım evet tam adet gibiydi adet ağrısına özlemişim kız sjsjsjsj. Bu arada başla cidden öyle ha demeyle olmuyor ne kadar esnek o kadar iyi ben 35+6 da yapmıştım. Yürüyüş falan