orhismommmmmm BKZ gül izi aşkım lisede bi arkadaşımda ıkı bacağında komple vardı ve cidden hül mevsiminde kıpkırmızı olurdu bacagı
AnayimBenAna_ blnmyld evet tuhaf bencede saçma geliyo kulağada ama gözümle görüncede bi acabamı diyosun 🤭
blnmyld orhismommmmmm Aşkım batıldır yaa ahshahah büyüyünce lazere gider en kötü nektari ye 🙈 ben nektari yiyorum kız çocuğu daha kötü tüylü olması 😂😂
orhismommmmmm penbe_karisi kız batıl diyoz cidden de oluyo ama ben bazısına inanıyorum ya kaynana cigere dokunup yorulduğun için elini beline koymuş vallah kocada ciğer gibi iz var
blnmyld penbe_karisi fazla takıyoruz işte ya hele ben iyice takıntılı oldum artık ete tavuğa eldivensiz dokunamıyorum kiraz çilek yiince elimi yıkamadan dokunamıyorum hiç bir yere bir doğursam rahatlıcam 🙈😂
sarumervee blnmyld çilekte yedim şeftalide kirazda gülde kokladım 😅 umarım bebişimde leke olmaz bakalım
orhismommmmmm blnmyld valla nektarı de şeftali de bayılırım ben bilmıyorum dolapta durunca soğuk oluyor içimi soğutuyor ondan sevıyorum herhal😂😂 karınca yumurtası sür sen doğunca işe yatıyormuş
sarumervee blnmyld son 1 ay kaldı canım güncellerim 😅ama @orhismommmmmm bacımınki daha yakın diye biliyorum o önce doğurur 😅
sarumervee orhismommmmmm oyy maşallah az kalmış sağlıkla gelsin ☺️ var mı sancı gelme belirtisi felan