2bebek2kedi senacivkin merhaba güncel doğum fiyatı 44 bin tl normal doğum ve zorunlu sezeryan doğum indirim filan varsa düşüyor bizim eşimin çalıştığı yerin indirimi var 37.500 e düşüyor geçen senede irmette tekrar doğum yapmıştım 25 bin zorunlu sezeryana vermiştik
burcinn01 2bebek2kedi eşinizin isyeri indirimi %15 mi bende bu olayı optimetten irmete gecince ogrendim bilmiyordum çalışanlar eşinizin %25 işyeri indirimi var dediler doğumuda kapsıyor mu acaba çünkü muayene ücretini daha az ödedim tahlilde aynu sekilde dogumda da mi oluyor acaba öyleyse baya iyiymiş
ezgiguurseel Pazartesi günü kadın doğum muayenesine gittim 2200 tl ydi muayene ücreti zam gelmiş öyle söylediler
2bebek2kedi ezgiguurseel evet bende 3 gün önce gittim indirimsiz 2200 muayene ücreti şuan indirimle 1900 ödedik
2bebek2kedi senacivkin Bu arada salih beyi çok öneririm o kadar iyi bilgili bi doktor ki çok ilgileniyor ama randevu bulmak çok zor 2 hafta öncesinden anca alıyorum
ezgiguurseel Bende Salih beye gidiyorum . İlk bebeğimde de kendisine gitmiştim çok memnun kaldım . Şuan da 13 haftalık hamileyim yine onunla devam ediyoruz . Kesinlikle harika bir doktor
kader3476 ezgiguurseel merhaba benimde normal doğumumu Salih bey yapmıştı gerçekten harika bir doktor randevu bulmak zaten çok zor şu anki normal doğum ücreti nedir bilginiz var mı?
pelin623 burcinn01 optimede zam gelmiş bu arada, dün gittim indirimsiz 2700 indirimli 2500 olmuş muayene ücreti
ezgiguurseel kader3476 45 bin civarı diye duydum ama net bir bilgim yok açıkçası benlmde ilk doğumum zorunlu sezeryan olmuştu kordondan dolayı ikinci doğumumda sanırım yine zorunlu sezeryan diye geçicek herhalde
burcinn01 senacivkin optimedten daha uygunmuş bir arkadas yazmış 2500 olmus optimed diye 2100 du 2 hafta önce gittiğimde
ezgiguurseel burcinn01 evet ilke hanımda çok iyi ama kesinlikle Salih beyin tecrübesi donanımı çok farklı bence bir kere gidin anlayacaksınız
burcinn01 ezgiguurseel ilke hanimi ve Salih beyi cok tavsiye ettiler ama ilke hanım icin sezeryanci filan dediler sonra ama kontrollerde cok iyiymiş Salih beyin kötü diyeni pek görmedim ama ondan kararsız kaldım belki ilk Salih beyi denerim
ezgiguurseel burcinn01 bence de bir deneyin memnun kalacağınıza eminim ama daha bir kez kötü diyene denk gelmedim büyün arkadaşlarım oraya gidiyor
burcinn01 ezgiguurseel teşekkür ediyorum bi ikizler burcu olarak kararım yine değişti 🤭 ilk Salih beye gidecegim bakalım
senacivkin burcinn01 muayene yüzde 25 doğum yüzde 15 diye biliyorum geçen gün konuştum 45 bin üstünden yüzde 15 indirim yaptılar normal doğum ve zorunlu sezeryan için