deletedmom43191 pelin623 optimed kapsamlı bi hastane degil ama bebek yoğun bakıma yattı diyelim sevk veriyolar donanimli degil irmet ve optimed
pelin623 deletedmom43191 irmette öyle daha önce tatsız şeyler yaşamıştık orda o yüzden optimedden memnunum suan
kumrudmrc deletedmom43191 valla bi şikayetini görmedim şuana kadar 7 aydır ona gidiyorum çevremde ona gidip doğum yapan çok insan var ne gibi şikayet mesela
kumrudmrc deletedmom43191 hiç öyle olmadı bende baya ilgili her soruya yanıt alabiliyorum bayada detaylı anlatıyor herşeyi
pelin623 senacivkin yeğenim doğduğunda giydirmemişler ciğerleri enfeksiyon kapmıştı üşümüş çok istanbulda yoğun bakımda yatmıştı :(
senacivkin burcinn01 merhaba dogum fiyatını öğrendim normal ve zorunlu sezeryan 45 keyfi sezeryan 60 bin
burcinn01 senacivkin çok teşekkür ediyorum muayene ücreti ne kadar acaba optimedle ayni mi 2100 oduyordum optimed icin
pelin623 burcinn01 optimede zam gelmiş bu arada, dün gittim indirimsiz 2700 indirimli 2500 olmuş muayene ücreti
burcinn01 senacivkin optimedten daha uygunmuş bir arkadas yazmış 2500 olmus optimed diye 2100 du 2 hafta önce gittiğimde