senacivkin burcinn01 muayene yüzde 25 doğum yüzde 15 diye biliyorum geçen gün konuştum 45 bin üstünden yüzde 15 indirim yaptılar normal doğum ve zorunlu sezeryan için
sinemcoskn Bi ablam Salih beyde diğer ablam İlkede sezaryen oldu. Salih beyde olan çok rahat atlattı ama İlkedeki hiç öyle olmadı. Çok zorlandı. Doğum sonrası tek ayağı şişti bu benim alanım değil diyip geçti falan. Bende nerden buldun bunu demiştim.
burcinn01 sinemcoskn biliyor musunuz o tamamen bünye meselesi benim arkadaşım baska bir sehirde herkesin baska şehirden sırf o doktor için geldiği yani şehrin en iyi doktorundan birinde dogum yapti herkes memnundu ama arkadaşım sezeryan sonrasi aşırı zorluklar çekti 2 hafta ağrılar çekti cok fena ablanizin pıhtı atması yada ödem den olma ihtimali olabilir umarim geçmiştir
sinemcoskn burcinn01 çok ilgisizdi ya ne geldi etti sezaryendan saatler sonra gelmesi konuşması filan hiç hoşuma gitmedi. Yeni doğum yapmış birine pıhtı atmış olabilir yok ciğerlere gider yok kalbe yok beyne gider denir mi? Ablam sonra bebeği bıraktı bizlere bacağı için İstanbula gitti göstermeye. Ordaki dr lar korkulacak bişi yok dedi de öyle döndü. Madem irmet istiyorsunuz Salih iyidir. Sizin yerinizde olsam Salihe giderdim.