senacivkin Kızlar çerkezköydeki irmet hastanesinde doğum yapmak istiyorum inşallah güncel doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı
pelin623 senacivkin deletedmom43191 merhaba irmet daha pahalı sanırım optimed 47 demişlerdi sezeryana gecen gün nakit ödeyince daha da düşüyormuş
2bebek2kedi senacivkin merhaba güncel doğum fiyatı 44 bin tl normal doğum ve zorunlu sezeryan doğum indirim filan varsa düşüyor bizim eşimin çalıştığı yerin indirimi var 37.500 e düşüyor geçen senede irmette tekrar doğum yapmıştım 25 bin zorunlu sezeryana vermiştik
burcinn01 senacivkin cok teşekkürler sizin kaç haftalık bu arada zorunlu sezaryen olunca fiyat düşüyormuş diye bazı kullanicilarin yazdığını gördüm bi hastaneye sorun isterseniz
senacivkin burcinn01 31 haftalık gebeyim bi hastaneyle konuşayım telefondan fiyat vermiyorlar illa muhasebeyle yüz yüze görüşmek gerekiyormuş
senacivkin deletedmom43191 ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sormuştum kasım 2025 te normal ve zorunlu sezeryana 35 keyfi sezeryana 45 demişlerdi 60a çıkması şaşırttı birden
burcinn01 senacivkin öğrenince bana da haber verin bir konuda ilke doktorun zorunlu sezaryen olarak gösterdiğini yazmışlardı
senacivkin burcinn01 merhaba dogum fiyatını öğrendim normal ve zorunlu sezeryan 45 keyfi sezeryan 60 bin
senacivkin deletedmom43191 bedava olmadığını biliyorum okuduğunuzu anlamadınız sanırım 2025 teki fiyatını söyledim 2023le aynı olamaz dimi
deletedmom43191 kumrudmrc nurdan hanımdan cok şikayet var ama dikkatli olun ilke hanım daha deneyimli ve güzel
kumrudmrc deletedmom43191 valla bi şikayetini görmedim şuana kadar 7 aydır ona gidiyorum çevremde ona gidip doğum yapan çok insan var ne gibi şikayet mesela
deletedmom43191 pelin623 optimed kapsamlı bi hastane degil ama bebek yoğun bakıma yattı diyelim sevk veriyolar donanimli degil irmet ve optimed