seymgncer hou rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat versin size insallah içinizi ferah tutun 🙏🏻❤️
hou seymgncer canım daha tam pik olmamış ama 1 2 güne olur bence iyi yapıyorsun gün aşırı devam edersen zaten kaçırmamışsın olursun sağlıkla tutsun🤗
hou seymgncer benim de 12. Gün bugün 10 ve 12. Günleri değerlendirdim ben de. Bugün öğlen pike çok yakındındı akşama ya da gece pik olacsk muhtemelen o yüzden 13 ü de değerlendiririm sonrası 2 günde bir artık ne zaman istersek🤭
seymgncer hou ay ben test yaptım hala pik olmadi sanirm 9. 11. Günü değerlendirdik bugün mola 😅 13 14 15. Günleri değerlendirmeyi düşünüyoruz
hou seymgncer benim dün akşam neredeyse pikti gece olmuştur muhtemelen bakalım bugün öğlen yapıcam nasıl çıkacak ben de 10 12 13 değerlendirme sonrası artık 2 3 güne bakalım umarım bu ay olur🤭
hou seymgncer 13 ya da 14 öğlen gibi pik olur bence canım 15 i silşkleşme görürsün hadi inşallah sağlıkla olur💕🙏
Bsrb seymgncer döngüm sizle aynı benimde silik 2 gündür bugün daha yapmadım inşallah sağlıklı gebelik haberini alırız
seymgncer Bsra74 bacım seninki daha belirgin senin 2 güne kesin pik olur ama yinede değerlendirin bugün
Merveemctgcl seymgncer sat 30 Mayıs benimki biraz karışık 1 yıl denedik olmadı sonra 1 yıl ara verdik şuan ilk ayımız
hou seymgncer değerlendir canım bence de çünkü bazen birden pik oluyor kaçırmamış olursun için rahat eder 😊
hou seymgncer İnşallah bacım inşallah bu ay birbirimize güzel haberler verdiğimiz ay olsun 💕🙏 seni çok iyi anlıyorum ben de her ay her ay aynı şeyleri düşünüyorum yaşıyorum 🥺🌸
hou Bsra74 İnşallah sağlıkla nasip etsin canım benim güzel haberler alırsın inşallah bize de haber et🌸🙏
seymgncer Bsrb gün aşırı yapmaya devam edin kaçırmamış olursunuz yumurtlamanızı ben yumurtlamamı bilmediğim için test yapiyorum hiç belirtim olmuyor çnkü