seymgncer Bsrb gün aşırı yapmaya devam edin kaçırmamış olursunuz yumurtlamanızı ben yumurtlamamı bilmediğim için test yapiyorum hiç belirtim olmuyor çnkü
hou seymgncer değerlendir canım bence de çünkü bazen birden pik oluyor kaçırmamış olursun için rahat eder 😊
hou seymgncer İnşallah bacım inşallah bu ay birbirimize güzel haberler verdiğimiz ay olsun 💕🙏 seni çok iyi anlıyorum ben de her ay her ay aynı şeyleri düşünüyorum yaşıyorum 🥺🌸
hou Bsra74 İnşallah sağlıkla nasip etsin canım benim güzel haberler alırsın inşallah bize de haber et🌸🙏
Bsra74 hou çıktım canım bir tane yumurtan var dedi ama polikistik görünüm var dedi hsg çekil ayrıca iki ay içinde gebelik oluşmazsa tedaviye başlarız çok morelim bozuldu
hou seymgncer benim test hala koyuya yakındı tam silikleşmemiş tam koyuda olmamış kafam karıştı akşama tekrar yapıcam bakalım🤔
hou Bsra74 canım hiç moralini bozma İnşallah bu gelişen yumurta sağlıklı ve güzeldir sağlıkla tutunur olmazsada canın sağ olsun hsg den sonra da hamile kalan çok fazla kişi var olmazsa onu da denersin. Rabbim çok aratmadan nasip eder inşallah 🙏🌸
Bsrb Bsra74 anladım inşallah tek yumurtanın boyutu ve kalitesi iyidir diğer işlemlere gerek kalmadan kavuşursun bebişe Bende geçen ay hsg çekildim bakalım iyi geliyor gebe kalmaya diyorlar olmazsa denemekte yarar var
Bsrb Bsra74 inşallah olur bende geçen yıl ağustosta kürtaj oldum daha bekliyoruz eşimde varikosel var canlılık %22 ileri hareket %15 böyle olupta gebe kalanda varmış nasip benimde rahmim üstten hafif basıkmış
hou seymgncer öyle yapacağım artık bugün sabah olmuştu pik olursa bugün yarın akşamı da riske atmam😂 silikleşirse 2 günde bir yapmaya çalışırım🤭 sen yaptın mı test
seymgncer hou 5 te yapacağim 😅insallah pik olur bakalım sabah ilk defa kasığımda ağrı hissettim piskolojik de olabilir 😂
hou seymgncer vücudunu dinlediğin için fark ediyorsundur canım yumurtlama zamanı kasık batmaları oluyor genelde demek yumurtlama çok yakın🤭