Oluyorumanlsana annekiz6141 aynen eşime de soruyorum her sorduğumda bilmiyorum sen bilirsin bana sorma 🤷🏻♀️😰
annekiz6141 Oluyorumanlsana tencereye kağıda bilmiyorum birde sen bilirsin yazıp içine koycan sonra önlerine afiyet olsun djsgsgsg
annekiz6141 Deleted33000 demekki kuzum Azra öksürüyor ve horluyor istahid kesiliyor sürekli yoruldum anne diyor işte
annekiz6141 Deleted33000 Bende de vardı bacim ben de öyleydim 1. Sınıf tatilinde amelıyat oldum bende
Deleted33000 annekiz6141 haa genetik olur zaten ya demek sana çekmiş kız bidaha tekrarlaması demi sende de
Deleted33000 annekiz6141 evet bacım ablamın ilk kızında ameliyat olmuştu şimdi büyüdü yeniden büyümüş oda
Alya05 annekiz6141 arkadaşlarla pikniğe gitmiştik mangal vardı yemekte. Kuş başı köfte tavuk öldük canımız çıktı Ayaklarım tutmuyor artık , eve geldim Çocukalrı yıkadım bebeği yıkadım yatırdım. Dedim duşa gireceğim yorgunum kalkamıyorum 🤣
annekiz6141 Alya05 Bizde yemek yedik 7 gibi hemen mutfağı topla esim çay demlemis dedim dışarı çıkalım dondurma yemeye anam nerden de dedim kızım dünden beri dışarı çıkmıyor nasıl kudurdu dışarı da deli taklidi yaptı resmen dusgsgs