Oluyorumanlsana Çorba kuru biber ve patlıcan dolması salata 🥗🙄😵💫 şaştım bende her gün dünde tavuk dürüm yaptım yarına Allah kerim 😁
nuriyegcl annekiz6141 Mercimek çorbası ve yaprak sarma var tatlı da yapayım diyorum ama 2.5 aylık bebeyle zor 😅
annekiz6141 nuriyegcl ay ben 3 buçuk yaş bebe + hamilelik yok anam dua etsin esim bey yemek pisiyor evde 😂
Deleted33000 annekiz6141 benim çocuklarda şükür yok ta ablamin cpcuklarinda vardı şimdi çocuğun 4 yaşını doldurmasini bekliyor çocuk sürekli hasta her ay penisilin iğne oluyor aralarda kullandığı antibiyotik Ler de cabası
annekiz6141 elisamommy ayy bide lavas al bacim içine cimcikle tavugu üstüne de mayonez öyle ye misss misss
HiravEmir annekiz6141 o değilde tatlıyı yemede yanında yat o derece efsane bişey 😂😍 benim balık var caniş
sumeyye6506 annekiz6141 bende instagramda bi tarif gördüm kırmızı et kaşar biberli kızartma patates ile yapılan ekmek arası salata ayran
Oluyorumanlsana annekiz6141 aynen eşime de soruyorum her sorduğumda bilmiyorum sen bilirsin bana sorma 🤷🏻♀️😰