anneyim01 Bereninannesi Hayırlı Olsun güzelim Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin .🌹🤲🏻🥰 Bana Özel Dua edrmisn
Bereninannesi anneyim01 Amin kuzum Allah razı olsun Rabbim hayırla ve sağlıkla ve en doğru zamanda senin de kucağını doldursun inşallah 💜
1_Ozgnn Bereninannesi ay birde ilaç vermişler ya içseymişsin onlara inanıp şükür olsun gözün aydın 🙏🏻😍
annebebeka Bereninannesi yaa sen gebeliğinden emin değildin sanki bir sorun var demiştin ama konuyu hatırlamıyorum çok, hcg artışı mı düzenli değildi neydi galiba öyle biseydi. Nasıl kontrole gittin mi doktorun ne dedi kese falan görüldü mü?
Bereninannesi annebebeka yok canım benim kasımda düşüğüm vardı o zamandan beri deniyordum olmuyordu geçtiğimiz pazartesi kan verdin 210 betayla netleşti gebeliğim çok şükür 16sında gidecem doktora beta düşük ya 1 hafta bekleyeyim dedim kontrol için
Asklim Bereninannesi aynısı bende oldu ama kan vermedim 3 tane kaset testle silik çıktı erken gebelikte çıkmadı
Bereninannesi Asklim en garantisi kan vermek kan verin var mı yok mu netleşsin diğer türlüsü zihnini yoruyor insanın
Bereninannesi Asklim ben toplam 6 tane test yaptım ikisi aynı markaydı aynı marka olanın bir tanesi negatif çıkarmıştı sadece diğerleri silik pozitif hiç duymadığım yapmadığım bi markaydı ismi Vula Life ultra erken gebelik testiydi yanlış hatırlamıyorsam
Bereninannesi Innerglow çok şükür gebeyim canım ilk betam 210du iki gün sonra 567ydi yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek