Innerglow Bereninannesi ilk defa duyuyorum açıkçası tatlım gerçekten başka doktora da git yani varsa da yoksa da bu kadar kötü düşünce vermemeli
Bereninannesi Innerglow ben gebelik olmadığını hissediyorum ama nolduğunu da öğrenmek istiyorum ayın 10nuna randevu aldım bakalım
Bereninannesi elisamommy regl mi kaldı canım SAT 30 Nisan en son baya geciktim ben ama bugün sabah da ilk idrarla yaptım negatif çıktı hiçbişey anlamadım sabah kan verdikten sonra öğrencem bakalım
Bereninannesi Rabiaaa_1 inşallah dediğin gibidir ve çıkar canım ya çıkmazsa da vardır Allah’ın bir bildiği ne yapayım
Bereninannesi biryolcu0292gmailcom hiçbir belirtim de yok açıkçası adet gecikmesinden başka adetim de baya baya gecikti SAT 30 Nisan düşün
Bereninannesi yase0671 en son yaptığım testi daha önce hiç duymamıştım ve yapmamıştım açıkçası awoks değildi canım şu an adını unuttum
Bereninannesi eslem2121 sabah vercem canım inşallah vardır ama ben dün sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı bu sefer de ben yok gibi hissediyorum bakalım
anneyim01 Bereninannesi Hayırlı Olsun güzelim Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin .🌹🤲🏻🥰 Bana Özel Dua edrmisn