Bereninannesi Innerglow çok şükür gebeyim canım ilk betam 210du iki gün sonra 567ydi yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
Innerglow Bereninannesi aaa çok sevindim çok şükür çok mutlu oldum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bereninannesi Innerglow ay Allah razı olsun eğer sen de istiyorsan Rabbim en hayırlı zamanda senin de kucağını doldursun canım benim 😍
Innerglow Bereninannesi amin inş canım iki kere kaybettim artık çok korkuyorum ama güzel duan için çok teşekkür ederim 🙏💕
Bereninannesi Innerglow Allah yerini en sağlıklı en doğru zamanda doldursun inşallah canım benim sen Allah’a bırak Allah çok büyük bi bakmışsın hiç beklemediğin anda vermiş haberi benim de kasımda bi kaybım vardı bak şimdi şükürler olsun darısı sana inşallah
Innerglow Bereninannesi amin güzel duaların için teşekkür ederim Allah büyük herşeyin hayırlısı doktora gittin mi ne dedi inş güzel haberler vermiştir
1789900987 Bereninannesi kaç haftalik miş canım bebiş doktora gittin mi ne dedi sağ salim kucağına alırsın insallah 🥰🤲🤍
Bereninannesi Innerglow ay gittim gittim şükürler olsun 5 haftalık keseyi de gördüm geçen Salı günü 1 hafta sonra da kalp atışını duyar bebeği de görürüz dedi 😍
Bereninannesi 1789900987 Canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim 🥹🫶🏻doktora gittim şükürler olsun 5 haftalık keseyi de gördüm geçen Salı günü 1 hafta sonra da kalp atışını duyar bebeği de görürüz dedi 😍