Feyzanurunbaby ElifGecem Zeynep bende Çin takvimini yaptım erkek diyodu 3 gün önce doktorumuz galiba erkek dedi bakalım hayırlısı 😍
Banu ElifGecem tüp bebek olunca be olacak birde dondurulmuş embriyo sanırım benim gibilerde cin takvimi işe yaramaz
Meryyil Semah ıhlamur ve kuşburnu haricin de tüm bitki çayları ,dondurulmuş gıdalar,paketli gıdalar,salam ,sucuk,sosis ,az pişmiş et ve yumurta ,maydonoz (özellikle çektirip suyunu içme demişti )
hjertemami Ben iki kızımda da Çin takvimine bakmıştım kızım oldu ikisinde de. Şimdi erkek çıkıyor... 🙏🏻 Hayırlısı yaaa
Mercimekannesi Zeynep şuan cinsiyetini kız diye öğrenen arkadasımda çin takvimi erkek yazıyo demekki doğru diilmiş malesef
Ftmkya Ya benimde oglumda tuttu ama çin takvimi anneye baktıgı icin cok güvenilir gelmiyo bana cünkü cinsiyeti belirleyen zaten baba ondan gelen kromozomlar anneya bakıp nasıl anlıyolar cözemedim
pamuksekerinannesi Yagmur Aaa ben hiç sormadım hangi yumurtalıkta diye😂 Bi daha ki gittiğimde bunu da sorcam mutlaka🙈😂
Yagmur pamuksekerinannesi sor muhakkak banada yazarsın.benim ilki soldaydı kız oldu.ikinci sağda bakalım ne olacak🤗