Yagmur 1PrensAnnesi bende sağ yumurtalıkta erkek diye biliyorum☺Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
pamuksekerinannesi Yagmur Aaa ben hiç sormadım hangi yumurtalıkta diye😂 Bi daha ki gittiğimde bunu da sorcam mutlaka🙈😂
Mercimekannesi Zeynep şuan cinsiyetini kız diye öğrenen arkadasımda çin takvimi erkek yazıyo demekki doğru diilmiş malesef
Siriusdidi Annelerin hissettiğini düşünüyorum bir de rüyalar çıkıyor ben en baştan beri erkek diyordum öyle de oldu 🐥
Feyzanurunbaby ElifGecem Zeynep bende Çin takvimini yaptım erkek diyodu 3 gün önce doktorumuz galiba erkek dedi bakalım hayırlısı 😍
Banu Benim daha cinsiyet belli değil 12+2 olduk ama kalbim erkek diyor neden bende bilmiyorum 🤷♀️ Sağlıklı olsun ama kalp yanılmaz sanırım kızım olsun istiyorum ama kalbim erkek diyor sağlıklı olsun da başka birşeye gerek yok bakalım
Semah Banu ayy bende 13+5 im baştan beri erkek gibi geliyo bana da ama kızım olsun istiyorum 😍 inşallah gönlümüze göre olur.
Banu ElifGecem tüp bebek olunca be olacak birde dondurulmuş embriyo sanırım benim gibilerde cin takvimi işe yaramaz