feslegen50 nafiye66 stres çok yapiyosun herhalde bakalım bende denedim ilk defa olacak mı ben 11 aydır deniyorum ama yumurtlamami yanlış biliyodum herhalde
nafiye66 feslegen50 valla cnm stres var dediğin gibi sürekli buralarda yada chatgpt deyim sürekli soru soruyorum düşünüyorum olacak mı olmayacakmı öyle Yaani stres yapmadan da duramıyorum
feslegen50 nafiye66 off evet ya keşke salabilsek rahat olsak bı ara burayı bile sildim ama geri geldim
mrym1453 gkcalyaa kızınız kaç yaşında benim 4 yaşında oğlum var ara yaşı açılıyor diye iki aydır nagatifi görüp üzülüyorum
gkcalyaa seydiyebiri evet pik olduktan bir ya da iki gün sonra çizgi silikleşmeye başlıyor çatlama olunca
seydiyebiri gkcalyaa bunu test yapmadan kendimde nasıl anlarım ya 😂 adetlerim düzenli 28 günde bir 14. Gün civarı denebilir mi acaba o zamanlarda akıntım oluyor sonra beyazlıyor rengi
cansumbl seydiyebiri benim de 28 günde bir ama bu ay ovulasyon testinde 11. Günde pik gördüm. Kaymalar olabiliyor. Şansa bırakmamak için regl bittikten 3-4 gün sonra ilişkiye başlayın bence gün aşırı 😅