damlasv deletedmom43191 bilgi uzmanlıkları yok ve minimum profesör olması gerekiyor yoksa sağlık bakanlığı tarafından onay verilmiyor bakamaz yani amacım kadın doğum doktoru bulmak değil gebelik zehirlenmesi doçentliği olan profesör bulmak dediğiniz tip doktorlardan burda zibilyon tane var
dgngr damlasv geçmiş olsun ama erken değil. Şimdiye kadar gelişmiştir bence. 23 haftalıkken doğup yaşayan var üzülme
damlasv dgngr üzüldüğüm nokta alıp almamaları da değil şuan hiçbir bilgi vermiyor araştırma hastanesi değerlerime bile bakmıyorlar artık çocuk şuan doğsa tabiki yaşar bu gidişle ben akciğer yetmezliğine gideceğim
krzzz damlasv Gazi üniversite hastanesi benim ki doktor 34 haftalık olana kadar dursun sabret sonra düşmezse alıcaz dedi
damlasv elifsn23 bebiş bekliyor doğum belirtim sancım yok benim durumum kötüleşiyor araştırma hastanesi benım durumumu umursamıyor
tybngn damlasv o zaman bu aşamada en mantıklısı siz bilirsiniz ama Erson hoca gibi ve siz riskli gebeliktesiniz doktorların ekstra özenle takip etmesi gerekiyor
damlasv tybngn ailem bugün erson hoca ile konuşmaya gidecek tüm sorumluluğu alırım sevk vermem acil bir durumda derse oraya gideceğim
sarilale123 damlasv valla bende sizin gibi yapardım en azından özelde hem bilgi alıyoruz hem insanın içindeki korkular geçiyor sanki bilgilendirildikçe. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
damlasv sarilale123 araştırmada insan gözüyle bile baktıklarını düşünmüyorum özelde insan kategorisine girerim en azından
Selo25 damlasv üsküdar zeynep kamille görüştünüz mü aşırı titizler arkadasımın 26 haftada suyu geldi özelde doguma alcaklardı, arkadasım buraya gitti 34 e kadar bebeği tuttular
damlasv Selo25 artık devlete ait hiçbir yere gitmek istemiyorum beklemeye bekletmeye tahammülüm kalmadı