Merhabalar sevgili hamişler ve anneler 💐
Edirne merkezde ikamet etmekteyim 8. Ayıma kadar özel bir klinikte profesör takipliydim kendisi özel hastene ile anlaşmalıydı ben sana normal doğum sözü veriyorum dediği için ilk günden beri onunla ilerledim 28. Haftamda sende gebelik zehirlenmesi var Trakya araştırma fakülte hastanesine git oradan takipli ol bana gelme ben imkan sağlayamam doğumda yaptıramam dedi burdaki ve çevredeki hiçbir özel hastene şuan beni kabul etmiyor 32. Haftadayım araştırma hastanesinde neden durmuyorsun diyecek olursanız profesörler özel şekilde takip etmeyi kabul etmedi ve asistanlar bakıyor 3 haftadır takip etmelerine rağmen artık çok boşladılar karaciğerim de bozulmalar başladı bu durumu kan ile bile takip etmiyorlar çok zor durumda kaldım bu süreçte
🚨🚨🚨🚨 Çorlu Vatan Hastanesi Erson Aksu
İle irtibat kurdum sen gel takibini de doğumu da ben yaparım dedi ama burda da olumsuz durum çocuk her ne sebeple kuveze girecek olursa Edirne araştırma hastanesine göndermek zorundayım yerimiz yok dedi sen yoğun bakıma girersen Çorluda ben her şeyimle ilgileneceğim dedi yani ne yapacağımı şaşırdım
Şuan acil doğum durumum yok ama yarın ne olur bilemiyorum oraya gidip doğum yapsam çocuğu buraya yollasalar hemen Edirne’ye gelmek isteyeceğim ama kendim ne halde olacağım onu da bilmiyorum Edirne araştırma yeni doğan yoğun bakımla da görüştüm bebek girdiği andan çıkana kadar kimseye göstermiyoruz anneyi de yanına almıyoruz dediler yani Edirne’ye gelse de göremeyeceğim belki de hiç kuveze girmeyecek ve Erson Hoca ile süreci tamamlayacağız
Kafam çok karıştı lütfen sakin zihinle biri bana yol göstersin