kevseryakar8 İlkinde çok geç hamile kaldım ikincide kürtajdan 15 gün sonra hamile kalmışım yerleşme kanaması da geldi adet oluyorum diye sevindim ama 45 gün geçti regl olmadım kontrole diye gittim 5 haftalık mış
kps kevseryakar8 bugün sabah benimde leke gelmiş peçeteye ve çok az çamaşırıma pembe bile değil yani daha açık, soluk bi ton daha da gelmedi ağrımda yok sizin nasıl olmuştu 🥹
kps beyfun kendim düşük yaptım sonrasında parça kalmış mı diye kontrol edildi kürtajla üzerinden 31 gün geçti
beyfun kps ultrasnla belli oluyor halbuki varmı yokmu parça diye geçmiş olsun allahm en güzel zamanda tekrar nasip etsinn ben kanamam bitince aynı döngüde adet oldum sonraki ay gebe oldumu öğrendim korunmadım hiç
kps beyfun hastanede düşük yaptım o yüzden hemen kürtaja aldılar parça yoktu. İnşallah kuzum Allah razı olsun 🙏🏻🥰
zeynepelifg keleebeeekkk ya peki ne zaman fark ettin ben de 29 mayısta kürtaj oldum kasıklarımda batma oluyor göğüslerimde kaşıntı falan var test yapmak istiyorum ama ne kadar bekleyeceğimi bilemiyorum
keleebeeekkk zeynepelifg 4kasımda kürtaj oldum 8aralıkta kan verdim yoktu sıfırlanmıştı 23aralıkta tekrar verdim adet olmayınca 162 çıkmıştı şimdi 30haftalık olduk şükür
keleebeeekkk zeynepelifg bende de adet olacak gibi oluyodum bir türlü olamıyorum diyordum kasıklarım ağrıyodu ama regl gelmiyodu başka belirti yoktu o da doktor kan ver demese hiç test yapmazdım adet olcam diye bekliyordum hala çnkü