keleebeeekkk zeynepelifg bende de adet olacak gibi oluyodum bir türlü olamıyorum diyordum kasıklarım ağrıyodu ama regl gelmiyodu başka belirti yoktu o da doktor kan ver demese hiç test yapmazdım adet olcam diye bekliyordum hala çnkü
zzsszz kps ben aralık ayında düşük yaptım geçen ay korunmasız ilişki yaşadım adetime bir hafta kala seninle aynı belirtilerim vardı test yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı kan verdim pozitif çıktı ama düşükten sonra olduğu için çok korkuyorum :)
kps zzsszz sağlıkla kavuşun inşallah. Haklısın evham yapamakta ama her bebek kendi kaderiyle geliyor kalbini ferah tut kuzum. Ben adet oldum bu posttan sonra bu ay değerlendirdim tekrar bekliyorum ☺️
beyzyrc kps canım 4 ay omdu ben düşük yaptım bu ay hamile kaldım daha çok erken senin ben düşükten sonra 45. Gün adet oldum çok yoğun ağrılı oldu hatta ve yoğun kanamalı 40 günde ancak sıfırlanıyo beta benim 40. Gün sıfır oldu 45. Gün adet oldum
kps zzsszz ah o cesaret bi gelseeee 😅 yarın yada pazartesi diye düşünüyorum kan vereceğim biraz zaman geçsin kanda belli olsun diyee
zzsszz kps inan şu an ayağımın altında kırlent var gaz sancısından ölüyorum bende aşırı kasık mide ağrısı vardı hafifledi biraz ama hala gaz sorunum var inşallah senin öyle olmaz :)
kps zzsszz diğer gebeliğimde benimde öyleydi progesteron yükseldikçe bağırsak hareketleri yavaşlıyor maalesef 🥲 yürüyüş yapmaya çalış yavaş tempoda baya faydası oluyor. Havanın sıcak olmasına bakma mutlaka ince de olsa çorap terlikle gez.
zzsszz kps benim düşük yaptığım gebeliğimde hiç anlamadım günüm geçti öyle baktım ama bunda karın ağrısından ölüyordum öyle test yaptım çıktı inşallah senin de çıkar
zzsszz kps benim beta hızlı mı yükseldi sence çarşamba 263 dü cuma 896 dış gebelik falan öyle şeyler duydum çok korktum
kps zzsszz yok ya burda böyle yükselen çok kişi var bak istersen kalbini ferah tut eğer bi yükselir bi düşer yada aynı devam ederse bi sorun vardır
kps zzsszz dış gebelikte de böyle oluyor yani her türlü düşme yerinde sayma vs. Zaten çok iyi değerin şuan keseyi görürsün ne zaman kontrolün