ece00008 orhismommmmmm birkaç gündür konularda denk geldik seninle dün korkuyorum diye post açmıştım hatırla günlerimiz aynı 🙂 bugün çatı muayenem vardı dr normal için ıygunsun bir hafta daha bekleyelim haftaya konuşalım dedi
orhismommmmmm ece00008 benimki sancı gelince çatı muanesi yapacam dedi inşallah hayırlısı ama doğurmak istiyorum artık yoruldum
ece00008 dilannyagmur doktor bana da 4 kiloya kadar normal doğurursun dedi ben de 37+6 yım şu an 3600. Bakıyorum bazı doktorlar hemen sezeryan diyor benimki de doğurursun diyor anlamadım
dilannyagmur ece00008 bende bişey anlamadım şehire gidiyom şehir beni araştırmaya gönderiyor araştırmada niye orda bakmıyorlar buraya gönderiyorlar değişikler ya
Nesrin0505 Busebelginn ben de bugün kontrole gittim 36+1 oldum 3400 gram dedi fazla göbeği var dedi amniyotik sıvısı fazla dedi bunu yaşayan var mı acaba yaşayıp da sağlıklı doğum yapan var mı 4 kiloyu geçerse sezeryan yaparız dedi sezeryan olmak istemiyorum
ece00008 orhismommmmmm ha yok kilo olarak sormuştum boyunu ben de bilmiyorum. Normal doğum için bebek kilosu bizi zorlar mı acaba. Bir de şey okudum kilolu bebek kendini daha iyi itiyormuş diye ama bilmiyorum ne kadar doğru
aysekaran Tomriscvn gayet ideal kilolu bebeğe hem bakmak zor hem karnında taşımak. Bende 4.800 gr doğurdum 2. Bebeğimi açan hanımefendi de korktuğu için açmış zaten dldldl zorunlu sezeryan oluyorsun +olarak da göğsünde ameliyatlı halınle ağr bebek taşımak zor 😀🙄😄
minecikk Ya arkadaşlar benim bebiş bir hafta ileriden gidiyor ama kafası son kontrolde 12 gün öndeydi doktor minyon olduğum için doğumun çok zor olur sezaryen olursun dedi daha 29 haftalığız tabi ultrasonda 30 hafta içindeydi
gecemavisiii Tomriscvn bence rahat olun normla olan normal doğum kendinize güvenin, normal doğumda sancıya sancı bile dememek gerekir kavuşma anıdır bu, ben normal istiyorum ama bebeğim kilolu olursa sezaryen gibi gözüküyor ne yazık ki
gecemavisiii Busebelginn 😄neyse hayırlısı o olsun bebeğimiz için ama herzaöan önceliğim normal doğum bakalım olmazsa bebişerimiz belkide sezaryenle gelecek Allahım kolaylık versin hepimize
minecikk orhismommmmmm evet hep devlete gidiyorum bebeği görmek için özele gittik böyle söyledi ama ben zaten doğumu memleketimde yapacağımı söylemiştim
orhismommmmmm mdc0860 gülme bacım 28. Haftadan beri Banada seseryan dedi ama devlet aksni söyledi normal yaparsın dıye
mdc0860 orhismommmmmm onu diyorum dogru diyosun özel hastaneler hemen 38oldun sezeryan alalım peşinde