mdc0860 orhismommmmmm onu diyorum dogru diyosun özel hastaneler hemen 38oldun sezeryan alalım peşinde
orhismommmmmm mdc0860 evet haftaya perşembeye sezeryan günü verdi gitmeyecem devlete güveniyorum doğum konusunda. Ztn aksi bi durumda devlet de sezeryan yapıyor
minecikk orhismommmmmm evet hep devlete gidiyorum bebeği görmek için özele gittik böyle söyledi ama ben zaten doğumu memleketimde yapacağımı söylemiştim
ikiemanetinannesi Nesrin0505 benim de şeker var. Suyu bugün sınırda yüksek çıktı. Kilosu 2714 35+4 deyiz. 2 hafta baş önde 1 hafta da karın çevresi. Ondan sordum . Şeker olunca etkileniyor
Nesrin0505 ikiemanetinannesi evet canım benim ki ya sezeryan olacağım yada gayret edeceğim kırk haftadan önce doğumu doğal yollarla başlayacağım bizim işimiz çok zor Allah sağlıkla digurmayi nasip etsin
goktugmomsss Busebelginn Benim de 36+4 3100gr ama 1 hafta önde gidiyor dedi doktor 37+4 görünüyor. Normal mi acaba kilosu
Buse4161 Busebelginn o haftada benim de öyleydi 38de 3760 oldu ve 39da kilo alımı olmadı aynıydı 39+5te de doğumum başladı
ece00008 orhismommmmmm ha yok kilo olarak sormuştum boyunu ben de bilmiyorum. Normal doğum için bebek kilosu bizi zorlar mı acaba. Bir de şey okudum kilolu bebek kendini daha iyi itiyormuş diye ama bilmiyorum ne kadar doğru
orhismommmmmm ece00008 senin bebiş kaç kilo canım evet onu bende duydum itiyormus ama. Yırtık olur mu dşye korkuyorum 4 üstünü zaten sezeryana alıyorlar. Kilo aldırmamaya çalışıyorum artık
ece00008 orhismommmmmm hiç yapamıyorum canım ya. Benim nerdeyse 1 aydır pelvik kemik ağrılarım çok fazla yatakta bile dönemiyorum. O da canımı sıkıyor bari egzersiz yapsam vücudumu hazırlasam diye
ezgimeldy 36+1 de 3100 kilosu ben direk sezaryen istedim yürümekte çok zorlanıyorum baskı var rahmime ve kalçama 38+ için gün verecek bakalım bir hafta önden gidiyor dedi
Momlife_ Busebelginn devletin cihazlarında yanılma oluyormuş net söylediği kiloda değilmiş diye duydum
dilekkk06 Busebelginn bu süreçte nasıl beslendiniz tatlıyı çok yedinizmi benim de 29 hafta 1.500 kg doktor kilo önden gidiyor dedi tatlıyı bırak dedi 😪
Busebelginn dilekkk06 tatlıyı çok aşırı yiyemedim tatlı midemi çok yaktı bu haftalarda birde özellikle kestim 😄