duo123 Elifnuuuuuuur 12. Haftadayım 13 e girmek üzereyim . Bir kilo almıştım geri verdim . Hiç kilo almadım . 50 ile hamile kaldım . Normal mi sizce ? Bebek gelişiyordur , öyle değil mi ?
Berika23 Elifnuuuuuuur 13+1 haftalığım ve 4 kilo aldım 🥺🥺 mide bulantısı yaşamadım ve çok acıkıyorum 🫣🫣
Betulluzunkaya Elifnuuuuuuur allyslife ay vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederimm 💜💜 inşallah iki gebeligimde yaptığım hatayı yapmak istemiyorum 😃😃🤫😂
allyslife Betulluzunkaya rica ederim canım, sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin inşaallah, dikkatli ilerlersen hiçbir şey olmaz, her şey güzellikle ilerler🫠
_lavinias Elifnuuuuuuur 56 ile hamile kalmıştım 19 haftalığım 5-6 kilo aldım, doktor bebek 18 le uyumlu dedi bir de iyice canım sıkıldı, böyle olup sonradan haftasını yakalayan var mı 230 grammış şu an sizinkiler bu haftalarda kaç gramdı
lale_lale Elifnuuuuuuur 33 haftalık hamileyim hiç kilo almadım aksine 2 kilo eksideyim hamile kaldığım kiloma göre
sanli_hh haftadayım 5 kilo aldım, 59 ile hamile kalmıştım. Bu bile gözüme topaç olmuşum gibi geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Kontrol altında tutmaya çalışıyorum🥹🥹
cerenyrt01 Benim karnım hep kazınıyor nasıl bu kadar az kilolar alabiliyorsunuz ya anlamıyorum daha 8 haftalığım inanılmaz şiştim diyet mi yapsam bende