elif_yer Elifnuuuuuuur 32. Haftadayım 63 kilo ile hamile kalmıştım 12 kilo aldım ama daha fazla alırım kesin iştahım açık baya🥹
lemankrl Elifnuuuuuuur 57 ile hamile kalmıştım şuan 72yim 23. Haftadayım ve ben bu kilo işini aşırı kafama takıyorum😥
bilmemben gzm123_ bende 21+4 5 kilo aldım bundan sonra iştah artması çok oluyor diyorlar ben zaten kiloluym
nilaykragc bilmemben hareket kısıtlaması yaşamadığım için yediğimi direk erittim o yüzden gönül rahatlığıyla yiyebildim 🫶🏻
nurgul06 27.haftadayım 57 ile başladım şu an 63 kiloyum 6 kilo aldım inşallah minimum kiloyla kapatırım
busra_erz Elifnuuuuuuur ben kilolu gebe kaldım benim gibi olanlar varmı acaba 85 kilo ile gebe kaldım daha 6 haftadayım
ablaelos merve_tp günümüz aynı aldığımız kilo da neredeyse aynı. tabi ben kilolu hamile kalmıştım zaten. O yüzden çok üzgünüm. Diyetisyene gidince yazmanız mümkün mü kaç öğün öneriyor, kilo verilir mi bu haftalarda yada kilo alımı durdurulabilir mi diye..
ilknur22 Elifnuuuuuuur 24+2 60 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay bulantılardan zayıfladım 3 kilo vermiştim şimdi toplam 65 kiloyla yola devam bakalım kaç kilo olucaz 😂😂🤷♀️🤷♀️
ebru_09__ Kızlar konudan bağımsız bir şey soracağım bugün kontrolüm vardı 27+2 yim bebeğim baş aşağı duruyormuş doktorum pozisyon değişmezse sezeryan dedi yaşayan var mı acaba tekrar döner mi sizce
gokcemomsssss ebru_09__ 35’e kadar baş pozisyondaydı 35’te makat gelişe döndü 37’de tekrar baş gelişe döndü yani daha döner merak etmeyinn🌸🙏🏻
busra58ayd58 Elifnuuuuuuur 30. Haftaya giricem +8 kg. Bakalım ilk gebelikte şu haftalarda da aynı kiloyu almıştım ama son 2 ayda 20kg aldım full ödemdi tabi ama zordu:( umarım bu öyle olmaz