Betulluzunkaya daha sürecin çok başındasın, 17li haftalara kadar bebek anne gıdasından değil kanından besleniyor. Ekstra beslenmeni arttırmana gerek yok. Normal düzende devam et. hamur işi tüketmedim, sağlıksız besin/aburcubur düşkünlüğüm yok, şekerli hazır içecekleri de tüketmedim. Her gün taze meyve yedim özellikle kayısı net 3-5 tane yedim, kabız olmadım bu süreçte hiç. Kahvaltılarım 1-2 dilim tam buğday ekmeği, yumurta, peynir ve avokado ile oldu. Domates vs tüketebilirsin bende mide yanması yaptığı için hiçbir şey tüketmedim başka. Akşamları da protein odaklı beslenmeye özen gösterdim tavuk yedim genelde, kırmızı et/ köfte hâlâ kusturuyor maalesef. Tatlı ihtiyacımı meyveden karşıladım onu da gün içinde yedim, akşam ve gece yemesi yapmadım. Akşam yenen meyve şekeri de maalesef depolanıyor. Meyveyi de abartmamak gerek, bebekte kilo alımı yapıyor fakat gelişim geriliği gösteriyor. Dikkatli ilerlemekte fayda var🫠
Haftada 2-3 gün hamile pilatesi ve fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. Bol su içmek zaten en önemlisi.