kubra0501 3bebem inşallah 🥹 ama Üçüz hiç beklemiyordum çok zorlanıyorum şuan alışamadım hala şoktayım
zeynepikra1 kubra0501 bnde 5+1 dün leke gördüm kahverengi 24 48 saat içinde kesiliyormus yerleşme kanamasıymıs yada vajınal ultrason baktıysan ondan olabılır kırmızı olmadıgı muddetçe korkma dedı doktor
3bebem kubra0501 yaaa 3 tane 🌸🥰 Rabbim inşallah kolaylığını verir elbet zorlanırsın ama sonucu çok güzel olcak annesi 🥰🌸
minosannecik_2minis momyybaby biz 6+3 olduk yarın randevumuz var inşallah keseyi bebeği görürüz şanslıysak kalp atışı da duyarız umarım hayırlısıyla
dexter88 Haftadayım. Yattığım yerden tuvalete giderken bile yoruluyorum. Nabzım hızlanıyor. Bu normal mi kızlar?
vascenceloss dexter88 ya bende de oluyor konuşurken bile nefes nefese kalıyorum dizlerim tutmuyor 5. Hafta benimki de
vascenceloss kubra0501 anaaa çok nadir oluyormuş diye duymuştum bu olay 🤭 ay çok heyecanlı bir şey ya
minosannecik_2minis kubra0501 hadi inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberlerini duyalım bebişlerin çiçeğim 🌸
kubra0501 vascenceloss çok heyecanlı ve biraz korkutuyor beni 🙈 ikiz istiyorum ama Üçüz çok zor hem taşımak hem bakmak 2 gündür kendime gelemedim.
momyybaby kubra0501 oy maşallah hayırlı olsun. Mutlaka doktorunuza danışın kanama hiç bir şekilde iyi değil
vascenceloss kubra0501 valla haklısın canım çok dikkat etmen gerekir kendine ama olsun 3üz doğuranlar da çok var biraz zor geçecek ama bi daha çocuk yapmakla uğraşmazsın 😃