kubra0501 momyybaby ne hissedeceğimi bilmiyorum. Tek 1 tane olsun derken 3 tane verdi Allah 🙏 tabi keselerin içleri boş mu dolu mu bilmiyoruz daha. Ama Üçüz çok riskli. Allahım yoluna koysun 🥹
Annebloggeroldum momyybaby devlete gittim bir şey demedi ilgilenemdi bile yarın özele gidip öğreneceğim
vascenceloss kubra0501 valla haklısın canım çok dikkat etmen gerekir kendine ama olsun 3üz doğuranlar da çok var biraz zor geçecek ama bi daha çocuk yapmakla uğraşmazsın 😃
kubra0501 vascenceloss umarım keselerden biri boştur 🙏 Üçüz her anlamda zor maddi manevi taşıyamayacağım bir yük. Allah isteyen herkese daha çok versin 🙏
ipeksakarya momyybaby merhabalar kan tahlili yaptırdım betahcg 1000 geldi yani 6 haftalık öğrendim kese görüldü fakat kalp atışı duyamadık 8 haftalıkken kalp atışı kese görüldü gayet iyi şükür 17 haziranda 12 +4 olacak randevum var inşallah herşey yolundadır 🥰
meyrahafsamine ben dün gittim 6+0 dı fka izlenemedi dedi hem alttan hem karından baktı normal mı ki kızlar
glozcan momyybaby dün kese gördük ama sat’a (5+4) göre küçük, geç döllenme olmuştur dedi. Reglden 1 gün önce test verdim 30du. İki günde bir tekrar ettim 114-261-870 sonra 4. gün verdim 3573 çıktı yani dün.