minecikk trkn1401 benim oğlumda hep öyle duruyor ama baş aşağı geliş yazıyor görüntülemelerde ama ben zaten ayağını sağ üstte kafasını sol altta hissediyorum çok nadir pozisyon değişirir tekrar aynı pozisyonuna dönüyor
minecikk trkn1401 bende dün yüzünü görmek için gittim ama bebeğim hep yan duruyordu ama doktor nasıl olduysa yan görüntü alıp bilgisayardan yüzünü tamamlattı ama bence bebeğim öyle değildi çok tuhaftı yüzü özellikle burnu 😄
ebrudefnee trkn1401 bildiğim kadarıyla 34-35. Haftada başlıyorlar ilk gebeliğimde o haftalarda gitmiştim şimdi perşembe randevum var 34+6 haftalık oluyorum bağlarlar diye düşünüyorum bende
meraklianne1 trkn1401 sancı kasığa değil sırta yada bele veriyor ❤️ yani doğum sancısı değildir çektiğiniz sancı geçmiş olsun
beautiful_ trkn1401 26 haftalıkken alındım ilk nstye gece karın sertleşmesi olmuştu ondan dolayı şuan 30+4 olduk 31+4 de kontrolümüz var bakalım alacaklar mı?
btl0707 Bugün ilk defa Nst çektiler 35 + 3.. devlet hastanesine gidiyorum.. doktor bebeğin kalp atışını düzgün olduğunu söyledi onun dışında herhangi bir şey söylemedi NST’ye baktığında..
eminee_ trkn1401 bnce alınır trkn1401 bnce alınırsın benim ilk nst 30 haftalık iken olmuştu Bebek kanala yerleşiyorsa o yüzden ağrın olabilir
annekiz6141 trkn1401 ben 30 , 32 , 34 de baglandım şuan 35+2 36+1 kontrol var yine gırerım herhalde nstye
biranne___ Ben 34+2 yim dün doktora gittim iki hafta sonra başlarsın dedi daha başlamadık yani 36 da başlıycam bi sıkıntı olmazsa