gizemli00 trkn1401 32 den sonra aliniyor normalde ama 30 haftalık iken filan girmiştim sancım olduğu için
trkn1401 Bilgim olmadığı içinmi neden bilmiyorum korkum var kaygım var nasıl olur acaba geç mi kalıyoruz sancı olurda bilemezsem diye yarın doktor aydınlatır inşallah
mantamzehra trkn1401 Hayır nst için 35. Hafta erken değil tersine geç bile sayılır. Çünkü çoğu hastanede 32. Haftadan itibaren başlatılıyor. Ben ilk kez 28. Haftamda bazı sağlık problemleri nedenimle bağlandım. 31. Haftama geldim ve hâlâ bağlanmaya devam ediyorum ;)
gozdeguzel trkn1401 32+2 de devlette girdim doktor artık muayeneye girmeden önce nst ye gireceksin dedi ok dedm
uyuyanguzel3 trkn1401 normal de 32 de başlıyor nst ye girişleri sancıları ölçüyor varsa eğer alırlar dünde benim öyleydi kasıklarım ağrıdı durdu sürekli böyle durumlarda gidin çok artıyorsa canım çok acıdı benim nst de çıktı sancım normal de çıkmıyordu
mercan_5461 trkn1401 bende 32.haftamdayım haftaya gidecem doktora aşırı kasık ağrım var ağrıdan uyuyamıuom
1Ali İlk 28.haftada bağlandı biraz zorunlu oldu. Doktor normal kontrollerde 30.haftada nst başlayacağımızı söylemişti zaten öylece başlamış oldu 🥴
trkn1401 Bizde bugün tam 35 haftalık olduk doktor kontrolümüz vardı Nst ye girmiş olduk iyi geçti bi sorun yok dedi doktor eve geldik ama hala doğum şeklim belli değil doktorum bugün biraz değişikti açıklyacı konuşmadı sanki pek 🥹