060436 Aysenur_ve_bebisi haha oda iyimis valah çocuğunda gelmeye niyeti yok stres bastı Fuat Abe de 😂😂😂
cerengurbuz Melike3506 evet dün kontrolde açılma hiç yoktu. Perşembeye kadar gelmezse perşembe suni sancı ile doğumu başlatırız dedi doktor :) Sende durum ne
bsrelif 060436 su içiyorum ama yürümek çok zorluyor beni 😯 Anca biri alıcak da gel hadi yürüyelim dicek öyle 😅 Neyse adımlarımı sayıyorum bende evde artık azsa biraz daha yürüyorum
060436 bsrelif aşkım evde olmaz bu iş eşin işten gelince çıkmaya çalış beni görsen artik yürümeyi bırak adım atmak benim için lüks olmuş okadar zorlanıyorum yakın olsaydın hadi çık yürüyelim diyecektim 😂😂😂
serragungor Melike3506 seni düzenli takip ediyorum doğumu ne zman yapacaksın diye çünkü bebişlerimiz aynı durumdaydı merak ediyorum ne olacak diye
cerengurbuz Melike3506 hadi bakalım inşallah açılman devam etmiştir. Sağlıklı acısız bir doğum gerçekleştirirsin 😊
Melike3506 serragungor normal doğum olacağı için bekliyorum bakalım evet hatırlıyorum böbrek genişliği de mi?
flover0 060436 kendiniz mi sezeryan istediniz acaba ne zaman belli oldu? Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🌸
060436 flover0 yok mecburi sezeryan benim Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍