Mahbubaa 060436 Evet ilk olucak inşAllah bakalm hayırlısı her geçen gün bi adım daha yaklaşıyoruz doğuma sizinki peki ilk mi?
glxe 060436 bende oğlak inadı eşimde aslan kızımız ikizler olacak. Ben şimdiden bu evde oluşacak tüm kaoslardan Allah’a sığınıyorum 😂
bsrelif 060436 sancım falan hiç olmuyo canım belki oluyordur ben hissetmiyorumdur çok şükür şimdilik iyi her şey sadece yemekten sonra şekerim oynuyor çok kötü oluyorum hemen uzanasım geliyo yada o an bol bol yürümem lazım ki kanım dolaşsın
060436 bsrelif karnın sert taş gibi olunca bilki sancıdır o cnm senin ilk bol yürü su içmeyi ihmal etme 🥰
annekiz6141 060436 benım kızda çok oynardı 🙊 ay annem bıle diyor sana hamileyken ıcımde yılan mı var acaba diye korkuyordum hıc durmuyordun 😂🤣🤣🤣
Aysenur_ve_bebisi 060436 iş yerine bağlı maalesef kolay kolay izin vermiyorlar veriyorlarsada böyle antin kuntin zamanlarda veriyorlar yıllık izin+kurban bayramı izni+doğum izni çakmayı planlıyordu beyfendi hayalleri suya düştü çocuk iznimizi yiyor 😂
060436 Aysenur_ve_bebisi haha oda iyimis valah çocuğunda gelmeye niyeti yok stres bastı Fuat Abe de 😂😂😂
bsrelif 060436 su içiyorum ama yürümek çok zorluyor beni 😯 Anca biri alıcak da gel hadi yürüyelim dicek öyle 😅 Neyse adımlarımı sayıyorum bende evde artık azsa biraz daha yürüyorum