060436 sarumervee bunu bende hisediyorum çoğu arkadaşımda hamile olanlar böyle hisediyor ya sağlıkla gelsinler inşallah
bsraasl suletann canım erkek bebek iri olur diyorlar ama benim kızım 32 haftalıkken 1700 falandı. Doktorun kaç olması gerekiyor dedi
suletann bsraasl 1400 ile 2 kilo arasinda olması normalmis canim bakalim sezeryan yollari gozukecek gibi bana :)
NilVibe 060436 korkma annesi bugüne kadar hiç kötü bir şey demedi doktorlar şükür, bence sakin bir oğluşumuz olacak o yüzden hareketsiz şuan. İnşallah doğduktan sonra da şuanki kadar sakin uslu olur annesini yormaz yakışıklımız🧿🩵
060436 NilVibe inşallah teyzesi tek duam ikisinin sağlıklı şekilde vaktinde gününde gelmeleri biraz yorulduk ama deyecek inşallah allahın izniyle bu günleri çok güzel şekilde konusucaz 🥺💙💙🤲🤲🧿🧿
cerengurbuz Melike3506 hadi bakalım inşallah açılman devam etmiştir. Sağlıklı acısız bir doğum gerçekleştirirsin 😊
Mahbubaa 060436 Evet ilk olucak inşAllah bakalm hayırlısı her geçen gün bi adım daha yaklaşıyoruz doğuma sizinki peki ilk mi?
cerengurbuz Melike3506 Ayy gerçektenmii hadii inşaallah doğumun başlamıştır ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini 😍 çok sevindim bol bol dua edeceğim sana 🙏🏻