GizemCengiz Benimisteo cok tesekkur ederim en azindan boyle bir durumda insanlarin birlik oldugunu ve musteri kaybettiklerini anlarlar. Hem urunum gec geldi hem paketlemesi berbatti hem de fotograftaki gibi degildi keske bi aciklama yapsalardi engelleyeceklerine. Engellemeseler anlardim belki susardim bi babynest icin neyse der gecerdim ama cok sinirlendim. Parayi aldilar is bitti resmen
Benimisteo GizemCengiz Insanlik bu tesekkure gerek yok bacim. Aslinda bi kac kisi daha yazsa daha iyi olur
uduygudmrhn GizemCengiz bende yazdım intstagram hesaplarına, bir dönüş olmadı henüz ama ürünlerinin arkasında dursunlar ellerine yapışmaz onca takipçisi var bi zahmet ilgilensinler.
MrsG Ben de arkadaşıma hediye almıştım 5 ay önce. Çok memnun kaldı. İsteyen olursa sayfayı bulup paylaşabilirim.
uduygudmrhn MrsG artık ne alacağımı şaşırıyorum öyle çok kalem eşya varki ne gerekli ne değil kestiremiyorum, bir de öyle pahalıki herşey bir yan korumalık alacağım günlerdir uygun fiyatlı bişey bulamadım.
GizemCengiz uduygudmrhn ay cok tesekkur ederim allah razi olsun 🤲 isteyene bendekinin fotografini da atarim farki gorsunler diye
Benimisteo GizemCengiz Gizem baci bana yazdilar seninle alakali baska sayfalara prim yapmak icin boyle kotuluyorlar diyo. Screen felanda atmis sizinle mesajlastiklarini senmisin bilmiyorum. Instagram hesabin ne senin?
Benimisteo GizemCengiz Ben biraz mesajlastim onlarla. Ilgilenin musteri kaybedersiniz dedim. Sen instagram hesabini ver ben onlara iletiyim siz bi tekrardan konusun urunlerinizi ilave ettirin az bi para degil yazik gunah cocuguna baska seyler alirsin
Aylinannesi GizemCengiz yani valla sinir oldum cıkarıp ütülencek bişeyde değil 😒 bide yanlıs yere gitti kargo tekrar gönderdiler bide ona kargo parası verdik 🤦🏼♀️
Faile10 GizemCengiz aynı site mi bilmiyorum ama orjinal babynest diye geçiyor kuzenim bana da ordan aldı gri yıldızlı hediye ben cok begendim. Emzirme yastıgı aldım hatta kendime
GizemCengiz Faile10 instagram sayfasi tam adi babynests. Arama yerine babynest yazdiginda ilk o.cikiyor sanirim
Aylinannesi GizemCengiz evet sorma 🤦🏼♀️ Şimdi beşik lazım 5 gün sonra doğurcam bitek cumartesim var bakıp almam icin netten artık güvenemiyorum daha doğrudu insta gibi yerlere
GizemCengiz Aylinannesi evet bencede gorup begenerek al. Guvenilir alisveris sitelerinden de alabilirdin ama vaktin cok kalmamis o yuzden gorerek alman en mantiklisi