GizemCengiz 5152 keske canim. Bu arada beni savunma amacli yazan bir arkadasi engellemisler. Happykids te de post acmistim ordan bir arkadas da poatu gorunce yazmis engeli yemis
GizemCengiz Arkadaslar beni savunan forumdan bir arkadas daha yazmis onlara ve o da engel yemis. Baska engellenen oldu mu?
Tugceanneoluyor GizemCengiz canim o siteden bende aldim baya once . Ama ben gayet memnunum renkler ve urunler gorseldeki gibi hemde seti aldim bnde
Ellaynagme En guzeli ne oldugu bilinşr yerlerden almak. Ben Tossiee yi tavsiye ederim. Hem cok pahalı degil bemde gayet guzel geri donusler. Bende ondan almayı dusunuyorum.
Sevdaninmucizesi GizemCengiz en güzeli kumaş aldım kendim yapacağım kafam rahat en azından güvenilir sayfa bulmak da sıkıntı ve daha uyguna yapmış olacağım
Ncydmr GizemCengiz yaa dmeeyin lütfen bende aldım bugün yarin gelir insallah iyi gelir aklıma şüphe düştü valla🙄🙄
fatos2404 GizemCengiz bebeğimin beşiği, odası, arabası kısacası neredeyse herşeyini gittigidiyor ve hepsibura sitelerinden istedim hiç pişman olmadım mikemmel sonuçlar aldım😂👍