fatma8906 Arkadaşlar neredensiniz hangi doktora gidiyorsunuz.Ben Cerrahpaşada muayahenesinede gidebileceğim beni her zaman takip etcek bir doktor arıyorum tavsiyeleriniz var mi
Yksl 3675 kullandım bugun doktora gittim onu bırak baska ilaç verm dedim doktorlarıda anlamıyorm habire degiştiriyorlar
Sarem sevgitekes benimde doktorun ölçümüyle haftamın arasında 1 gün oynadı. Benimki 7+4 dü doktorunki 7+3. Ama ilerleyen haftalarda kapanıyormuş bu ara
Aysegulburakdogru sevgitekes merhaba benim de 24 ocak son adet tarihim kalp atışını duymadık henüz doktor da hiç bir şey demedi küçük falan gibi Siz adet tarihine gore kaçıncı haftada duydunuz ?
eylulmin sevgitekes canım benimde ufak görünüyor doktor bununla ilgili birsey dedimi sana bana seni yakından takip etcem dedi
Bosnian17 Sarem benim de 31 Ocak canım aynıymışız. Benim de ultrasonda 1 gün önde çıktı. Herkesin farklı çıkıyor sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻💞
DiplomaliEvHanimi Benimse 6+5 ama gecen hafta 1hafta geri gosteriyodu bende anlamadim ama ben son adet tarihine gore hesapliyorum 14kasim civarlari benim dogumumda 🥰